ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Over Nauta Security

Op 23 september 1963 startte Sijne Nauta als zelfstandig ondernemer zijn handelsactiviteiten vanuit Gouda. Zijn klanten waren sleutelspecialisten, de Doe Het Zelf Branche (Dhz-) ijzerwaren- en gereedschapszaken. “Je hebt echt geen idee waar je aan begint, ik kon niet bevroeden hoe het avontuur zou aflopen. Het eerste magazijn was de kofferbak van de auto, die werd ’s morgens geladen en moest ’s avonds weer leeg zijn. Simpelweg alles verkopen wat je had.”

De huidige organisatie maakt duidelijk welke ontwikkeling het bedrijf sindsdien heeft doorgemaakt. Groei van het aantal klanten, leveranciers, het assortiment, omzet, personeelsleden en een aantal verhuizingen naar een steeds ruimere behuizing kenmerken het verleden van het familiebedrijf Nauta.
 
In 1997 werd de algemene leiding door oprichter en directeur Sijne Nauta overgedragen aan zijn zoon Wybe Jan Nauta:"Veiligheid is een breed vakgebied, waar specialistische kennis een must is. Wanneer het gaat over safes en hang- en sluitwerk, dan voelen wij ons thuis. Niet voor niets staat de naam Nauta al meer dan 50 jaar garant voor kwaliteit, kennis én betrouwbaarheid en daar zijn we trots op!"
 
Assortiment
Op de website vindt u een compleet overzicht van ons assortiment. Van inbraakwerende kluizen, brandwerende kluizen, afstortkluizen tot sleutelkluizen, we bieden op elk veiligheidsvraagstuk een antwoord met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Ons assortiment bestaat uit eigen merken Salvus en Sistec en merken zoals Juwel. Daarbij investeren we veel in de kwaliteit van deze merken en daar profiteren u en uw klanten van! De kluizen worden in de meest moderne Europese fabrieken geproduceerd en zijn waar nodig gecertificeerd door ECB-S in Duitsland, de toonaangevende certificeringsinstantie voor inbraak- en brandwerende kluizen.

Of het nu gaat om een standaard- of juist een maatwerkoplossing, wij willen u als klant op de best mogelijke manier van dienst zijn. Onze binnen- en buitendienst staan graag voor u klaar om u zorgvuldig te adviseren en u de juiste verkoopondersteuning te bieden. Bezoek ook eens onze jaarlijkse trainingen of neem met uw klanten eens een kijkje in een van onze showrooms.

U bent van harte welkom in Barneveld!
 
Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij u graag naar de Nauta Group website.